Dags att köpa ny säng

Jag är en grubblare och funderare. Det går liksom hand i hand med mitt yrke och mina intressen, och många av mina funderingar tar plats i sängen. När jag har gått och lagt mig för natten kan jag fastna i tankar om ett nytt projekt eller experiment som jag håller på med, och även om jag gillar att ligga och tänka ut potentiella lösningar och andra sätt att se på saker så kan det ibland gå så långt att det påverkar mitt nattsömn. Ibland lyckas jag inte sluta grubbla, och då kan jag ligga vaken i timmar och vrida och vända på mig.

Nu har jag bestämt mig för att köpa en ny säng för att försöka hjälpa min sömn på traven. En bra säng är ju en förutsättning för att man ska sova gott, och jag har alltid velat ha en sådan där ställbar säng som man kan styra med en dosa. Så en sådan tänker jag investera i, och jag har hittat en till ett riktigt bra pris på Trademax som har många olika sängar och en massa annan inredning. Här är en liten film på den utvalda sängen. Visst ser det härligt ut?

Trademax erbjuder nu sängen för mindre än halva priset gentemot rekommenderat pris, och dessutom har de gratis hemkörning. Det kan man verkligen kalla en bra deal! Jag tror att den här sängen kommer att hjälpa min sömn en hel, men samtidigt så måste jag förstås också jobba med mig själv och försöka släppa envisa tankar när jag ska sova.

Är även sugen på denna väggklocka till sovrummet!

Är även sugen på denna väggklocka till sovrummet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *