Fönstershoppa fönster hos Nordiska Fönster

pvc-från-nordiskafönsterJag har blivit allt mer medveten om hur mycket energi och värme som jag förlorar från huset. Jag har haft lite olika människor här som har varit och kollat på hur det egentligen står till med mitt hus, och det är inte direkt ett roligt resultat som jag fått höra. Jag skulle kunna spara en mindre förmögenhet varje år bara genom att tilläggsisolera på vinden och byta ut mina fönster. Men problemet är att jag inte har finansieringen till det, framför allt inte till fönstren, som verkar vara den värsta läckan. Tilläggsisoleringen i taket ska jag försöka fixa själv, men fönster är ett svårare kapitel.

Tills dess att jag helt enkelt har råd med nya fönster får jag helt sonika sitta på nätet och fönstershoppa fönster. Det finns mycket som ser väldigt bra ut där ute på marknaden, och de som jag har fastnat för allra mest är de A-klassade PVC-fönstren från Nordiska Fönster. Det här är fönster som är fönstrens motsvarighet till en Lamborghini, det är det allra bästa som går att få.

Det som jag gillar med fönstren, förutom att de ser väldigt bra ut, är också det att de är i princip underhållsfria. Det betyder att jag inte kommer att behöva lägga en tanke på att byta fönster igen när det väl är bytt till dessa, och att de dessutom har en isoleringseffekt som vida överstiger andra fönster är ju själva anledningen till att jag kommit att tänka på fönster från första början. Det rycker svårt i shoppingnerven, men jag måste hålla mig tills jag har löst den ekonomiska biten. Men att jag hittat rätt fönster, det är jag helt övertygad om!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *